TJÄNSTER

AW DESIGN STUDIO hjälper ditt företag att hitta rätt möbler, planlösning, färgsättning och känsla för att skapa en miljö anpassad för just er verksamhet.


Vill ni få trivsamma funktionella lokaler? Behöver köpa nya möbler? Se över planlösningen och nyttja ytona på ett bättre sätt? Se över ljudnivån? Skapa en mer välkomnande entré? Hitta en röd tråd i lokalernas färgsättning och stil? Eller kanske flytta till helt nya lokaler där ni behöver hjälp med allt?


AW DESIGN STUDIO hjälper er oavsett om det gäller enbart inköp av inredning eller inflytt till en ny lokal där ni också har ett behov av att färgsätta, välja material och inredning.


Ni får konkreta förslag och priser på exempelvis inredning att köpa in, möblering, färger på textilier, väggar och möbler samt hjälp med inköp, montering och iordningställande. Allt för att ni ska ha tid att fokusera på er verksamhet


FÖRETAG

&

OFFENTLIG MILJÖ

443A7128

Inköp av möbler & inredning

Det finns inget färdigt möbelpaket som funkar för alla. Detta eftersom våra verksamheter ser så olika ut och därför kräver olika lösningar. För att skapa en attraktiv och fungerande miljö behöver vi därför se till verksamhetens unika behov.


AW Design Studio är återförsäljare för en mängd av varumärken och leverantörer på marknaden. Detta gör att utbudet av både möbler, textilier, belysning och inredning är stort och varierat – en förutsättning för att kunna jobba fram en unik, anpassat och välfungerad miljö.


Som återförsäljare kan AW Design Studio alltså hjälpa er med inköp, leveranser och montering av all inredning som köps in.

Här är ett axplock av de leverantörer som jag kontinuerligt jobbar med.


Även begagnad inredning kan jag hjälpa er att köpa in.

Bra va?

LEVERANS OCH MONTERING AV INREDNING 

Något som är viktigt för många verksamheter är att en flytt, renovering eller insats i lokalen ska flyta på smidigt då verksamheten måste kunna fortsätta fokusera på sitt. Att få hjälp med inköp, all administration/logistik som det innebär, mottagning och lagerhållning av leveranser, utkörning och sist montering på plats underlättar mycket och är en uppskattad – och ibland helt avgörande – service för att få ihop logistiken.

VI TAR EMOT
VAROR PÅ
VÅRT LAGER

BESTÄMMER LEVERANSDAG

UTKÖRNING
&
MONTERING

VI TAR HAND
OM ALLT SKRÄP
& EMBALLAGE

VI BESTÄLLER

Företag

AW DESIGN STUDIO hjälper företag att hitta rätt möbler, planlösning, färgsättning och känsla för att skapa en miljö anpassad för just er verksamhet.


Vill ni få trivsamma funktionella lokaler? Behöver köpa nya möbler? Se över planlösningen och nyttja ytona på ett bättre sätt? Se över ljudnivån? Skapa en mer välkomnande entré? Hitta en röd tråd i lokalernas färgsättning och stil? Eller kanske flytta till helt nya lokaler där ni behöver hjälp med allt?


AW DESIGN STUDIO hjälper er i både stora och små projekt - allt ifrån färgästtning i enstaka rum till inköp och design av ett helt kontor. 


Ni får konkreta förslag och priser på exempelvis inredning att köpa in, möblering, färger på textilier, väggar och möbler. För att processen ska flyta på så smidigt som möjligt hela vägen in i mål får du även hjälp med inköp, montering och iordningställande. Allt för att ni ska ha tid att fokusera på er verksamhet under tiden!


Privata hem

AW DESIGN STUDIO hjälper dig att hitta rätt känsla och stil för att skapa ett trivsamt hem.


Står du inför ett nybygge och behöver rådgivning kring färger och materialval? Kanske saknar ditt vardagsrum eller uterum den där mysiga känslan? Ska du renovera ett gammalt hus eller har du fastnat i dina idéer och kommer inte vidare?


AW DESIGN STUDIO hjälper dig i både stor och liten skala för att du ska bli att trivas i ditt hem. Du får konkreta förslag och tips på exempelvis möbler och inredning att komplettera med, väggfärger och tapeter eller hur du kan möblera dina rum. Du får även hjälp med inköp och leveranser om så önskas


Ska du göra om i din trädgård? Även trädgårdsdesign kan ni få hjälp med! AW Design Studio har bl.a. designat och tagit fram ritningar för uteplats, ny antan, pergola och växtlighet. 


Det finns inget färdigt möbelpaket som funkar för alla. Detta eftersom våra verksamheter och hem ser så olika ut och därför kräver olika lösningar. För att skapa en attraktiv och fungerande miljö behöver vi därför anpassa oss utifrån de unika behoven.


AW Design Studio är återförsäljare för en mängd varumärken och leverantörer på marknaden och erbjuder ett brett sortiment av både möbler, textilier, belysning och inredning. 


Tänka extra hållbart? Även begagnad inredning kan jag hjälpa er att köpa in. Bra va?


Inköp av inredning

Leverans och montering

Det är många saker att hålla reda på när det närmar sig inflytt i nya eller omgjorda lokaler. AW Design Studio hjälper dig därför med mottagning och lagerhållning av leveranser, utkörning och till sist montering på plats, allt för att underlätta för dig och din verksamhet!


VI BESTÄLLER

VI TAR EMOT
VAROR PÅ
VÅRT LAGER

BESTÄMMER LEVERANSDAG

UTKÖRNING
&
MONTERING

VI TAR HAND
OM ALLT SKRÄP
& EMBALLAGE