OM FÖRETAGET


OM: AW DESIGN STUDIO I DALARNA AB

AW DESIGN STUDIO är en inrednigbyrå som erbjuder skräddarsydda inrednings- och designkoncept, helhetslösningar och inköp av ny och/eller begagnad inredning för företag, den offentliga miljön och privata hem. 


AW DESIGN STUDIO finns med från idé till inköp och iordningställande. Allt för att du som kund ska känna dig trygg hela vägen. 


AW DESIGN STUDIO är en mindre inredningsbyrå som tack vare många fina samarbetspartner kan leverera med fullt engagemang och hög kvalitet även i stora omfattande projekt.


Företaget är baserat i Falun/Dalarna och tar uppdrag i hela Sverige. 


6005-B - 'Färgsättning, materialval, textilier, arbetsplats, detaljer,
443A6824-2
443A6824

OM: AMANDA, ÄGARE

För mig handlar inredning om mer än bara möbler, färger och vackra ting. För mig är det ett verktyg som hjälper en att förmedla en känsla, ens värdegrund eller ett sätt att tilltala och inspirera människor.


Jag har flera års erfarenhet som inredare och projektledare inom offentlig miljö, där jag har inrett allt ifrån klassiska kontor och läromiljöer till hotell och co-workingspaces. Utöver detta har jag hjälpt privatpersoner att inreda allt ifrån  fjällhus och nyproduktioner till äldre hus där husets karaktär har satt prägeln för inredningen. 


Projektens omfattning varierar från enstaka rum till framtagning av hela inredningskoncept med rådgivning kring färgsättning och vägledning i materialval. Med andra ord, inget projekt är det andra likt och jag älskar det!


Amanda Welander,

inredare & grundare