AW Design Studio

TJÄNSTER

Som komplett inredningsbyrå kan AW Design Studio erbjuda skräddarsydd hjälp från A till Ö i alla typer av inredningsprojekt.


En del önskar endast hjälp med inköp av möbler eller enstaka moment i processen och det går självklart lika bra.

Offentliga miljöer

AW Design Studio är din helhetsleverantör inom inredning. Den offentliga miljön ställer höga krav idag. Inredning ska hålla över tid och därmed är det extra viktigt att välja rätt inredning - inredning som klarar ett tufft klimat med allt ifrån brandkrav till cirkulärt tänk. AW Design Studio har många års erferenhet av att inreda, gestalta och ta fram lämplig inredning som matchar de krav som ställs utan att glömma bort det visuella som är minst lika viktigt. Vår styrka är att hitta den kombon, där funktion och kvalitet går hand i hand med nytänk och design. Vi levererar helhetslösningar av inredning, från skiss till leverans.

Företag

Som en oberoende helhetsleverantör av kontorsinredning och inredningstjänster för företag får du hjälp genom hela processen när du står inför förändring, inköp av inredning, renovering eller flytt. AW design Studio hjälper dig med behovsanalys, gestaltning, skärddarsydda designkoncept, yteffektivisering, möblering samt inköp, leverans och installation med målet att skapa en nytänkade och funtionell miljö som inspirerar och håller längre framöver. Vi finns med från skiss till leverans, så ni kan fokusera på det ni är bäst på - att driva er verksamhet framåt!

Privata bostäder

Hur hittar man en harmoni mellan färger, möbler, och detaljer? Hur hittar men den röda tråden som ger oss ett lugn? AW Design Studio hjälper dig att skapa en hem som känns personligt, genomtänkt och trivsamt. Vi gör en behovsanalys och pratar om era önskemål och behov för att sedan göra ett inredningsförslag där ni får hjälp med färgsättning, materialval, möblering, val av möbler, textilier och detaljer att komplettera med eller byta ut. Vi jobbar oss sedan fram till att skapa ett hem som känns som just ett hem, tillsammans! Självklart kan ni få hjälp med inköp och leverans av inredningen.

UPPSTART &
BEHOVSANALYS

VI TAR EMOT
VAROR PÅ
VÅRT LAGER

UTKÖRNING
&
MONTERING

KREATIVT ARBETE & GESTALTNING

VI LÄGGER  BESTÄLLNINGAR
ÅT DIG

DAGS ATT BOKA UTLEVERANS

VI TAR HAND
OM SKRÄP
& EMBALLAGE

AW Design Studio som helhetsleverantör av möbler

AW Design Studio är en oberoende helhetsleverantör av inredning som hjälper dig från idé till inköp och leverans. Som återförsäljare för de flesta varumärken på marknaden kan vi erbjuda ett mycket brett sortiment av inredning - en förutsättning för att kunna hitta de möbler, textilier och belysning som passar varje unikt projekt och nå ett lyckat slutresultat!


Tänka hållbart? AW Design Studio jobbar även med försäljning av begagnad kontorsinredning som öppnar dörrarna för att tänka ännu mer hållbart i våra projekt. Detta är en stor tillgång eftersom vi kan erbjuda fina kvalitets- och designmöbler med både garantier och bättre priser - win win för kund och miljön!


Ett urval av alla varumärken som AW Design Studio jobbar med

Varmt välkommen att höra av dig!

Hur stor är ytan?


Vad är det för skick idag på byggnad/lokal?


Justera planlösning?


Vad har vi för förutsättningar?


Vad har DU för förväntningar?


Vilken standard önskas på tex materialval?


Önskas hjälp med samordning/projektledning?

Vad kostar det?


En relevant fråga utan ett konkret svar. Eftersom alla har olika behov behöver vi olika lösningar. För att ta fram ett kostnadsförslag behöver vi ta hänsyn till flera aspekter