AW Design Studio

TJÄNSTER - FÖR FÖRETAG, DEN OFFENTLIGA MILJÖN OCH PRIVATA BOSTÄDER

Tjänster

FÖR FÖRETAG, DEN OFFENTLIGA MILJÖN & PRIVATA BOSTÄDER

Vad kostar det?

En relevant fråga utan ett konkret svar. Eftersom alla har olika behov behöver vi olika lösningar. För att ta fram ett kostnadsförslag behöver vi ta hänsyn till flera aspekter.

 • Hur stor är ytan?
 • Vad är det för skick idag på byggnad/lokal?
 • Justera planlösning?
 • Vad har vi för förutsättningar?
 • Vad har DU för förväntningar?
 • Vilken standard önskas på tex materialval?
 • Önskas hjälp med samordning/projektledning?

Du är varmt välkommen att höra av dig för att se hur vi kan  hjälpa dig i ditt projekt, litet som stort!

 • Inredningsdesign

Skräddarsydda inredning- och designkoncept

Färgsättning & materialval

Möblerade ritningar

Förslag på inredning samt prisbild på föreslagna inköp Samordning av övriga konsulter

 • Inköp & försäljning

AW Design Studio är återförsäljare av många varumärken och kvalitetsprodukter avsedda för både företag, offentlig miljö och privata hem. Du som företag, arkitektkontor, skola eller privatkund är välkommen att höra av dig för att handla!

 • Leverans & montering

Mottagning av leveranser

Lagerhållning

Utkörning och montering

Ett urval av de varumärken som vi jobbar med!

Som komplett inredningsbyrå kan AW Design Studio erbjuda skräddarsydd hjälp från A till Ö i alla typer av inredningsprojekt.


En del önskar endast hjälp med enstaka moment i processen och det går självklart lika bra.

 • Inredningsdesign

Företag

Står ni inför en flytt eller renovering och behöver hjälp att utforma era lokaler? Eller behöver ni hjälp att se över specifika behov, tex ljudnivå eller ytoptimering? Kanske gäller det bara en kundentré eller ett konferensrum som behöver få ett nytt ansikte?


AW Design Studio hjälper er i både stora och små projekt - allt ifrån färgsättning och möblering av enstaka rum till mer omfattande uppdrag där vi behöver göra en djupare behovsanalys, ta fram designkoncept, se över planlösning, möbleringsförslag och göra inköp till stora lokalytor.

Privatpersoner

AW Design Studio hjälper dig att hitta rätt känsla och stil för att skapa ett trivsamt och personligt hem.


Står du inför nybygge eller renovering och behöver rådgivning i färg- och materialval? Behöver du måttsydda gardiner? Kanske har du fastnat i dina idéer och behöver hjälp att komma vidare? Eller behöver du hjälp att möblera upp delar av eller ett helt hus?


Oavsett vad du önskar hjälp med får du konkreta tips och förslag på förändringar och/eller val som hjälper ditt hem att bli sin bästa version av sig själv!Välkommen med din uppdragsförfrågan!

 • Inköp & försäljning

Det finns inget färdigt möbelpaket som funkar för alla. Detta eftersom våra verksamheter och hem ser så olika ut och därför kräver olika lösningar. För att skapa en attraktiv och fungerande miljö behöver vi därför anpassa oss utifrån de unika behoven.


AW Design Studio är återförsäljare för en mängd varumärken och leverantörer på marknaden och erbjuder ett brett sortiment av både möbler, textilier, belysning och inredning. Detta gör att vi kan leverera kompletta inredningslösningar som är både funktionella, estetiskt tilltalande och personliga!


Tänka extra hållbart? AW Design studio är även återförsäljare av kvalitativ begagnad företagsinredning. Hör av dig för mer info!


 • Leverans & montering

Det är många saker att hålla reda på när det närmar sig inflytt oavsett om det gäller ett hem, nya, gamla eller renoverade lokaler. AW Design Studio hjälper dig därför med logistiken kring alla inköp. Vi sköter mottagning och lagerhållning av leveranser, utkörning och till sist montering på plats, allt för att underlätta för dig så du får tid över till annat. 


Har du även behov av att få befintligliga möbler till återvinningscentral, få dem flyttade eller magasinerade så hjälper vi självklart även till med detta! 


VI BESTÄLLER

VI TAR EMOT
VAROR PÅ
VÅRT LAGER

BESTÄMMER LEVERANSDAG

UTKÖRNING
&
MONTERING

VI TAR HAND
OM ALLT SKRÄP
& EMBALLAGE